Bestyrelse

Henrik Lykke Lilleholt
Formand SESAM
Group Category Manager
Lemvigh-Müller
Med min baggrund som ingeniør arbejder jeg med salg og markedsføring af industri- og procesautomations produkter til industrien og industriens leverandører fra markedets førende producenter. Mit bidrag i SESAM er at være med til at gøre foreningen mere synlig i markedet, og skabe et netværk af virksomheder og personer, der kan fremme danske virksomheders konkurrenceevne.
Claus Norup
Næstformand SESAM
Automation Manager
Eltronic
I mere end 20 år har jeg arbejdet med automation som maskinbygger, slutbruger og systemintegrator. Jeg har derigennem opbygget stor erfaring indenfor hands-on programmering, system arkitektur, kommunikationsprotokoller og standardisering. Som bestyrelsesmedlem i SESAM ønsker jeg at bidrage til vidensdeling samt udfordre velkendte teknologier, således vi også fremadrettet imødekommer industriens efterspørgsel på intelligente løsninger.
Mads Laier
Team Lead Software & Control
Rockwell Automation
Jeg har igennem de sidste 25 år arbejdet med automation for både slutbruger, systemintegrator og maskinbygger og har igennem dette opbygget erfaring i udvikling og implementering af mange forskellige automationsløsninger. Jeg arbejder i dag for en automationsleverandør, hvor min tid i høj grad bruges på at holde vores kunder opdateret på nye teknologier og tendenser indenfor automation og hjælpe vores kunder med at finde løsninger på de udfordringer, de står overfor. Med mit arbejde i bestyrelsen ønsker jeg at kunne bidrage til at have et stærkt samlingspunkt for erfarings- og vidensdeling indenfor automationsfællesskabet – et fællesskab som kan bibeholde og videreudvikle produktion og innovation i Danmark.
Arne Svendsen
Direktør
ASTICON
Jeg har arbejdet med industriel automation og software, primært indenfor fødevare- og proces-industri, et område, som i dag bedst karakteriseres ved ”Digital Transformation af Fabrikker”. Efter nogle år som software udvikler og MES-forretningskonsulent, fik jeg – perioden 2002-2018 – det økonomiske og tekniske ansvar for den globale udvikling og udrulning af Produktions-IT løsninger hos Arla Foods. Siden udgivelsen af ISA-95 standarden i 2000, har jeg været en missionær af denne standard i form af konference-indlæg, SESAM-seminarer og praktiske implementeringer. Siden 2018 har jeg været ejer af ASTICON, og jeg arbejder som arkitekt og/eller projektleder indenfor ovennævnte fagområder. I en årrække har jeg været aktiv i SESAM bestyrelsen.
Lars Vilandt
Senior Project Manager - Digitalization
VELUX
Min karriere har været fyldt med automatisering og IT. Her bliver jeg konstant udfordret af, hvordan virksomheder, deres medarbejdere, leverandører og brancher samarbejder og deler viden. Med mit arbejde i VELUX samt i SESAM's bestyrelse fokuserer jeg på at supplere med viden om og brugen af ny teknologi. Jeg deltager aktivt i arbejdsgrupperne (særligt backup/restore - set fra brugerens perspektiv), der bidrager til vidensdeling, udarbejdelse af whitepapers og formidling, der kan deles blandt interessenter for at støtte deres effektivitet.
Per M. Henningsen
Teknologi Specialist
Siemens
Min baggrund er strærkstrøms Ingeninør, men Jeg har i mere end 25 år arbejdet med industrial automation fra PLC programering over fjernkontrol systemer til SCADA, DCS og MES systemer. I mit dagligt virke hos Siemens er jeg ansvarlig for vores SCADA systemer samt en række software produkter til recept - ordrehåndtering og dokumentation i produktionssystemer. Da jeg også har en stor interesse for kommunikation af data mellem forskellige IT-OT systemer, arbejder jeg for at SESAM behandler teknologier som OPC UA, REST, GraphQL og MQTT.
Jan Maarssø Carlsen
Department Manager
International Flavors & Fragrances (IFF)
Jeg har en uddannelse med specialisering inden for ingeniørfaget. Gennem hele min karriere har jeg altid arbejdet med automatisering og nyder at inspirere andre til at innovere og udfordre grænserne. I SESAM har jeg til hensigt at sikre, at danske virksomheder forbliver i front ved effektivt og økonomisk at udnytte de muligheder, der præsenteres af automatisering og IT. SESAM bør kommunikere disse muligheder og forhåbentlig give indsigt i, hvordan en individuel virksomhed kan implementere disse teknologier på deres eget område.
Uffe Rasmussen
Senior Project Manager
Kaastrup|andersen
Jeg brænder for arkitektur og digitalisering af produktionsmiljøet. Spændingsfeltet mellem teknologi og mennesker har min interesse. Især SMV segmentet er udfordret af GAB mellem teknologi og mennesker. I SESAM regi har jeg derfor fokus på udviklingen inden for IT/OT og hvordan nye teknologier bliver praktisk brugbare i produktionsvirksomheder. Sesam’s styrke er kombinationen af netværk og seminarer. Det er unikt for vidensdeling mellem aktører inden for digitalisering af produktion og er med til at sikre en sund udvikling af digitalisering i Danmark.
Jens Lindskov Vestergaard
Afdelingsleder
Holtec
Som fortaler for kvalitet og konsistens vil jeg bidrage til udviklingen af branchestandarder. Jeg tror på, at standardisering er afgørende for at skabe en sammenhængende og konkurrencedygtig industri i Danmark. Med mit arbejde i bestyrelsen ønsker jeg at bygge bro mellem SESAM og de yngre generationer i branchen ved at facilitere workshops, webinarer og mentorordninger, der skaber et levende miljø for vidensdeling.
Jan Skovsgaard Jørgensen
Afd. leder - Projektchef
INIT Denmark
Jeg har en MBA i Strategic Thinking fra CBS, som er en bestyrelsesuddannelse. Jeg vil beskrive mig selv som en energisk person med omfattende erfaring inden for ledelse og forandringsledelse. Mine kompetencer og erfaring spænder bredt, herunder ingeniørarbejde, automatisering, softwareudvikling, standardisering samt udvikling af maskinkoncepter i en global kontekst. Jeg har en skarp sans for teknologiske trends og timing. Min primære målsætning er at skabe en positiv og informativ oplevelse for medlemmerne af SESAM.
Peter Fuglsang
EcoStruxure Plant Expert
Schneider Electric
Jeg sidder med i SEAM som suppleant og er repræsentant for Schneider Electric. Jeg arbejder til hverdag med at digitalisere kunders applikationer. Jeg brænder for at designe automations løsninger hvor kunder kan få indblik i deres effektivitet. Jeg rådgiver omkring klassiske automations produkter som SCADA,PLC, frekvensomformer, motorstarter og netværk , men også omkring energimåling og spændings kvalitet. Jeg prøver på bedste vis at byde ind med de nyeste teknologier og designs som jeg får introduceret fra Schneider Electric og vores kunder.