Webinar
31/01/2024 09:00 - 31/01/2024 12:30
SESAM

Discover the potential of ChatGPT and OpenAI in the automation and manufacturing industry!

Integrationen af AI-teknologier i automations- og fremstillingsindustrien har nået nye højder, især med ChatGPT, som står frem som en revolutionerende teknologi fuld af potentiale. Men hvordan anvender man ChatGPT og andre AI teknologier effektivt i produktionsmiljøer? Og hvilke fordele og udfordringer medfører det?

Vores webinar giver dig en unik mulighed for at blive klogere på dette. Vi starter med indblik fra Roman Jurowetzki fra Aalborg Universitet, en af landets førerende eksperter inden for Natural Language Processing (NLP) og generativ AI, der vil sætte scenen. Dernæst vil vi høre caseoplæg fra virksomheder som Siemens, Beckhoff Automation, Microsoft og Eltronic, der alle har taget skridtet og integreret AI-teknologier i deres systemer.

Du får indblik i de talrige fordele ved AI-brug, herunder forøget effektivitet, mindsket udviklingstid og optimeret fejlhåndtering.

Vi tager også fat på de udfordringer, der følger med integrationen af AI-drevne sprogmodeller, som datasikkerhed, etiske dilemmaer og brugerhensyn.

Tilmeld dig vores webinar for at få dybdegående indsigter og sikre, at du er på forkant i den hurtige udvikling inden for AI-teknologier i automations- og fremstillingsindustrien

 

Tilmeld dig her

 

Program:

09.00 – 09.10: Velkomst
Lasse Blond, Teknologisk Institut, Sekretariatsleder for SESAM

Velkomst fra SESAMs sekretariatsleder, Lasse Blond fra Teknologisk Institut. Han vil give os en kort introduktion til webinaret og præsentere SESAM.

09.10 – 09.45: Perspektiver på generativ AI’s fremtid og indflydelse (Engelsk)
Roman Jurowetzki, Lektor i Innovationsstudier og Anvendt Data Science, Aalborg Universitet Business School

Roman Jurowetzki fra Aalborg Universitet, en førende ekspert i generativ AI og Natural Language Processing (NLP) vil dele sine indsigter og kigge nærmere på de nyeste trends inden for generativ AI. Han vil diskutere, hvordan nye rammer og værktøjer ændrer vores tilgang til automatisering og muliggør skabelsen af innovative produkter og tjenester, der rækker langt ud over traditionelle chatbots. Oplægget vil ikke kun fokusere på den teknologiske ekspertise, men også på, hvordan disse fremskridt omdefinerer potentialet af AI i erhvervslivet og samfundet.

09.45 – 10.20: Tilpassede AI-applikationer med Microsofts AI-teknologier (Dansk)
Thomas Christensen, Cloud Solution Architect, Microsoft

I dette oplæg vil Thomas Christensen gøre os klogere på, hvordan man kan anvende Microsofts AI-værktøjer til at skabe intelligente applikationer og tilpasse AI-løsninger efter behov. Thomas vil også fortælle om, hvordan man integrerer disse AI-modeller arbejdsprocesser. Slutteligt vil du få et indblik i en inspirerende use case, der viser, hvordan en førende virksomhed har brugt Azure OpenAI Service til at skabe en banebrydende løsning, der har forbedret deres indsigt i produktionen.

10.20 – 10.55: Siemens’ brug af generative AI Trends (Dansk og Engelsk)
Søren Jakobsen, Chef for Industriel AI, Siemens
Erik Scepanski, Innovationsledelse, Siemens

Søren Jakobsen & Erik Scepanski fra Siemens vil tage os med på en rejse gennem generativ AI’s trends og dykke ned i deres samarbejde med Schaeffler. I præsentationen vil de også diskutere og præsentere Siemens’ Industrial Copilot-løsninger inden for både engineering og drift.

10.55 – 11.30: TwinCAT Chat: Fremmer effektivitet i ingeniørarbejde i TwinCAT (Engelsk)
Fabian Bause, Produktchef TwinCAT, Beckhoff Automation GmbH

Fabian Bause fra Beckhoff Automation vil tale om, hvordan deres TwinCAT Chat har formået at fremme effektiviteten i ingeniørarbejdet. I præsentationen vil Fabian gå i dybden med integrationen af Large Language Models (LLM) i TwinCAT-modeller for PLC-programmører, HMI-udviklere og Beckhoff-kunder.

11.30 – 12.05: Eltronics perspektiv på anvendelse af ChatGPT: Erfaringer, potentiale og fremtidige initiativer (Dansk)
Thomas Hylle, Chef for Softwareudvikling, Eltronic

Thomas Hylle fra Eltronic vil dele Eltronics erfaringer med ChatGPT fra det seneste år og diskutere potentialet og begrænsningerne ved teknologien. Der vil også blive introduceret til deres egen ChatGPT-model. Endelig vil Thomas dele nogle tanker om de næste skridt.

12.05 – 12.30: Opsamling og evaluering
Lasse Blond, Teknologisk Institut, Sekretariatsleder for SESAM

Lasse Blond fra Teknologisk Institut vil afslutte dagen ved at opsummere de vigtigste punkter fra præsentationerne og facilitere en kort evaluering af webinaret.

 

Pris: 

Gratis for medlemmer af SESAM

500 DKK ekskl. moms for ikke-medlemmer